top of page

Här hittar du drygt 20 olika pergolamodeller fördelade på 6 olika produktgrupper.

3st med modern horisontell pergoladesign: Integra-line, Flexi-line och Slim-line.
3st med traditionella pergolor i lutande och vågig design: Nova-line, Classic-line och Space-line. Vid ett möte med oss, hjälper vi dig att välja!

Indikerade frånpriser nedan är räknade  med motordrift som standard och inkl. moms. Kvadratmeterpriserna minskar ju större pergolan görs. Sidoskydd och tillbehörsutrustning tillkommer.

Pergolamodeller: Text

INTEGRA-LINE

Integra-modellerna har designats för screengardiner, väggpaneler och/eller skjutpartier integrerade i ramkonstruktionen.
Maximal design där takfunktion och utrustning skiljer mellan modellerna.

20221103_170453.jpg

INTEGRA MODELL 1
(ITCR)

Priser från ca 189.000kr inkl. frakt

En lyxig pergola med invändigt dolda hängrännor. Förberedd för integrerade skjutglasdörrar och nedfällbara väggar integrerade i takets ram. Möjlighet till fasta väggar av aluminium, infällda takfönster och rumsavdelning med vinklingsbara lamellpaneler. Vinklingsbart tak (vridbara lameller). Kan som på bilden även ha pelare placerade en bit från hörnet.

INTEGRA MODELL 2
(ITBT)

Priser från ca 179.000kr inkl. frakt

En kraftfull och elegant pergola med ben och takbjälkar i visuellt samma tjocklek. Kan bl.a. utrustas med snösmältande värmeslingor i taklameller. Integrerade spår för sidoskjutpaneler och infällda sidogardiner med styrspår i pelarna. ett stort antal färger som standard. Kan även levereras med golvplattform. Vinklingsbart tak.

Integra 2 pergola.jpg
Integra modell 3 - 2_edited.jpg

INTEGRA MODELL 3
(ITWS)

Priser från ca 169.000kr inkl. frakt

Pergolan med flest möjligheter till trädesign. Både skjutbara väggpaneler av riktigt trä och beläggning av aluminiumlameller med träimitation. Dessutom spröjsade glasdörrar, infällda musikhögtalare och LED-stjärnhimmel. Vinklingsbart tak. Även utförande som traditionellt uterum med fast tak med träpanel och isolerade skjutglasdörrar.

INTEGRA MODELL 4
(ITGBT)

Priser från ca 159.000kr inkl. frakt
(Bara pergolan, glasdörrarna tillkommer)

För dig som älskar glasdesign finns denna pergola som är designad med spår för skjutglaspartier utanför takbjälkar och stolpar. Hörnen möts glas mot glas och hörnstolparna står innanför. Givetvis kan man få sol-/insynsskydd på sidorna, och de hamnar då innanför glasen. Vinklingsbart tak.

Integra 4 bild_edited.jpg
2_edited.jpg

INTEGRA MODELL 5
(ISTDR)

Priser från ca 239.000kr inkl. frakt

Vår enda Integra-modell med taktypen öppna och vinkla. Har även en unik variant som kan skjutas från mitten åt två håll. Lamellerna sidoskjuts öppna som på bilden och när taket är stängt kan det vinkeljusteras separerat från öppningsrörelsen 0-120 grader. Kan levereras med nedfällbara sidoväggar som integreras i takmodulens ramprofiler.

INTEGRA MODELL 6
(IASFCR)

Frånpris kommer snart

Markistakspergola med modulär design där screenvägg eller glasdörrar kan monteras in i ramens nedre del utanför hängrännan. Takramen blir därför lika kompakt som modellerna med screengardin och/eller glas integrerade i takbjälken. Med glas ser den övre ramen särskilt kompakt ut. Därför kallar vi den för Integra. Vid screenväggar så tillkommer små styrskenor på pelarnas insidor.

Flexi modell 3_edited.jpg
Integra modell 7.webp

INTEGRA MODELL 7
(ITTS)

Frånpris kommer snart

En  pergola  med vridbara taklameller 0-135 grader. Stolpar 15x15cm som byggs på med små styrskenor när man väljer infällda screengardiner i takbjälkarna. Screenens bottenprofil förblir synlig i underkant på takramen. Kan även glasas in eller förses med lamellpaneler i trä-look som kan vinklas för hand.

För en horisontell pergola i toppdesign - välj en Integra-modell!

Pergolamodeller: Produkter

FLEXI-LINE

Stabila kvalitetspergolas där olika sidolösningar kan kundanpassas och läggas till efter hand. Välj modell efter önskad taktyp så får du en pegola att växa med och anpassa efter hand. Stort urval av standardkulörer.

Insta 5.jpg

FLEXI MODELL 1
(FTBT)

Priser från ca 130.000kr inkl. frakt

En stabilt konstruerad pergola med stadiga stolpar som tål att komplettera med olika sidoskydd som glas och sidogardiner som får plats mellan stolparna. Kan även förses med vikpartier i glas. Komplettera efterhand och beställ i samma RAL-kulör. Taket har vinklingsbara lameller.

FLEXI MODELL 2
(FTSBT)

Priser från ca 149.000kr inkl. frakt

En stabil pergola med stadiga stolpar och öppningsbart tak av typen vridöppnande, dvs det vinklar sakta upp sig från stängt läge samtidigt som det drar sig till sidan. För dig som vill ha öppen terrass och vid dåligt väder ett stadigt tak.

Pergola B25.jpg
pergolifeR213sera_edited.jpg

FLEXI MODELL 3
(FASFCR)

Priser från ca 129.000kr inkl. frakt

En robust pergola med horisontellt markistak i höga vindklass 6. Stabil gerad takram och kraftfulla pelare på 20x20cm.

FLEXI MODELL 4
(FSTDR)

Priser från ca 225.000kr inkl. frakt

En pergola med öppningsbart tak i "Öppna & Vinkla"-utförande, dvs det kan skjutas helt åt sidan och när det är stängt kan det även vinklas upp till önskad vinkel med separat kommando. När det skjuts åt sidan så står lamellerna fullt öppna.

Flexi-line modell 4.jpg

För en stadig och flexibel pergola, lätt att komplettera med olika sidoskydd - välj Flexi-line.

Pergolamodeller: Produkter

SLIM-LINE

Snygga pergolalösningar i smalare utförande och i regel något lägre pris.

TARASOLA-ESSENTIAL65_edited.jpg

SLIM MODELL 1
(STETS)

Frånpris kommer inom kort

Ett enkelt och snyggt lamelltak med motordrivet vridbara lameller 0-135 grader. Smala stolpar 12x12cm ger plats för en typ av sidoskydd mellan pelarna. Vårt billigaste lamelltak, men anpassas och måttbeställs ändå direkt i fabrik i EU och motorn sitter skyddad och dold i ramen.

SLIM MODELL 2
(SASFTS)

Frånpris kommer inom kort

Ett elegant horisontellt markistak med smala stolpar och taket har dubbla dukar. En övre pvc-duk med välvda bågar som leder regnet ut till ramens integrerade hängrännor och en undre som ger ett slätt undertak när taket är stängt. När taket öppnas veckas den undre duken så att den hänger ned lite under ramen.

TARASOLA_Cubic_2A_WEB_edited_edited.jpg
Base modell 3.jpg

SLIM MODELL 3
(STTTS)

Frånpris kommer inom kort

En snyggt designad pergola med smala stolpar 13x13cm och möjlighet till ett lager av sidoskydd mellan stolparna. Kombinationer av glas eller screenväggar och vridbara lamellpaneler kan göras. Lamellpanelerna kan fås lackerade eller i träimitation och har en övre och nedre halva som vrids för hand.

SLIM MODELL 4

(SASFCR)

Ett innovativt markistak med ny prisvinnande funktion där duken viks ihop på pergolans ovansida istället för att hänga ned undertill. En smal och diskret ram

AlbaButterfly1_edited.jpg

Är du ute efter diskret design och ett lite lägre pris - välj Slim-line.

Pergolamodeller: Produkter

NOVA-LINE

Pergolamarkiser med lutande design och stilrena designlinjer

Nova modell 1_edited_edited.jpg

NOVA MODELL 1
(NSFTS)

Priser från ca 79.000kr inkl. frakt

En enkel men modern konstruktion med spänd, hopvikande duk som ger fri sikt framtill utan tvärbalkar. Markisen har däremot ingen hängränna och vattenavledning så vattnet rinner ut över framkanten och sidorna när det regnar. Vid större bredder än 5m behövs tvärbalkar som stöd mellan bågarna.

NOVA MODELL 2
(NZRWS)

Priser från ca 99.000kr inkl. frakt

En modern pergolamarkis med slät duk som rullas upp på ett rör i skyddande kassett. Blixtlåsprincipen i sidostyrningarna gör att duken hela tiden är fäst i kanterna vilket gör den tålig. På samma sätt fungerar screen-gardinen i framkant som styrs i spår i stolparna. I horisontellt montage är markisen endast för solskydd. Med god lutning på ca 10 grader och rätt val av duk så får man även ett regnskydd för de flesta förhållanden.

Nova modell 2_edited.jpg
20220811_101643_edited.jpg

NOVA MODELL 3
(NSFTR)

Frånpris kommer inom kort

Modern pergoladesign med öppningsbart markistak möter traditionell skandinavisk form med sadeltak och känsla av växthus.

Vill du ha en modern pergolamarkis i lutande design - välj en Nova-line.

Pergolamodeller: Produkter

CLASSIC-LINE

Den ursprungliga väggmonterade pergolan. Regn- och vindtåliga pergolamarkiser i traditionell italiensk design med stolpar framtill.

Classic modell 1.jpg

CLASSIC MODELL 1
(CSFT)

Priser från ca 85.000kr inkl. frakt

En vackert slimmad ram med en klassiskt hängande markisduk av typen "Hang slidefold". Med hjälp av sömnaden i vecken så leds vattnet ut åt sidorna. Mått- och färganpassas efter dina behov.

CLASSIC MODELL 2 - TRÄPERGOLA
(CSFWCR)

Priser från ca 109.000kr inkl. frakt

För dig som föredrar trä framför det underhållsfria aluminiumet i ramen och verkligen vill ha en klassisk italiensk pergola så har vi denna träbaserade modell. Markistaket är av typen "Slidefold" och samlas ihopvikt längst in vid väggen.

Pergola C73.jpg
Skärmbild 2023-06-11 124324.jpg

CLASSIC MODELL 3 - ALUMINIUMPERGOLA
(CSFTS)

Frånpris kommer inom kort.

Den välkända designen i klassiskt utförande med underhållsfri aluminiumkonstruktion och kraftig regntät duk av typen "Slidefold" som viks in under ett litet skyddstak längst in mot väggen. Hängränna framtill som leder ned vattnet i de främre stolparna i fullt utfällt läge.

Vill du ha en lutande pergolamarkis i traditionell stil, kanske gjord av trä - välj Classic-line.

Pergolamodeller: Produkter

SPACE-LINE

När de riktigt stora ytorna behöver väderskyddas

Pergola C147.jpg

SPACE MODELL 1
(SSFCR)

Priser från ca 109.000kr inkl. frakt

Pergolamarkisen med kapacitet för riktigt stora utfall. Byggs med upp till 9m avstånd från vägg till ytterstolpar. Väderskydd för uteserveringar och terrasser för alla ändamål. Den robusta konstruktionen kan förses med sidoskydd av olika slag. Fungerar både i lutande och horisontellt utförande.

SPACE MODELL 2
(SDSFCR)

Pris på begäran per projekt.

Ett system för riktigt stora ytor som behöver flexibla tak- och vägglösningar vid innergårdar, stränder, torg och andra större anläggningar, även när det inte finns en huskropp att utgå ifrån. Byggs mellan väggar eller i sadeltakskonstruktion och sidorna kläs med glasdörrar, höj- och sänkbara räcken eller screens (solskyddsgardiner - nätvindväggar).

B-Space (2)_edited.jpg

Vill du ha en pergola som täcker stora ytor med minsta möjliga antal stolpar - titta då på Space-line

Pergolamodeller: Produkter
Pergolamodeller: Text
bottom of page