top of page
Pergola W79.jpg

INTEGRA-LINE

Här hittar du marknadens toppmodeller. Modell 1-4 och 7 med vinklingsbart tak men olika tillval. Modell 5 med vinklingsbart men också helt öppningsbart tak. Modell 6 med horisontellt markistak. Tillvalen är helintegrerade lösningar som inbyggda screengardiner och ibland infällda spår för skjutpaneler. Tillvalen skiljer mellan modellerna så utgå från dina önskemål. Det finns olika slags LED-belysningar och tillbehör som infällda högtalare, värmeslingor i taklamellerna, projektorduk, rumsavdelare och golvplattformar. Du beställer allt integrerat och klart på en gång.

FLEXI-LINE

4st olika pergolor med varsin takvariant, robusta nog att komplettera över tid med sidobeklädnader som monteras in mellan takbjälke, stolpar och golv.
Modell 1 vinklingsbart lamelltak,
Modell 2 vridöppnande lamelltak,
Modell 3 öppningsbart markistak,
Modell 4 Vinklingsbart och öppningsbart lamelltak.
Hög kvalitet med modulärt tänk.  Alla har flat design och finns fristående på stolpar, med väggfäste och utan stolpar, för inbyggnad. Läs mer om de olika takens funktion på sidan om taktyper.

Pergola D4.jpg
Base line 3.jpg

SLIM-LINE

Här modeller med lite smalare design och i regel ett något lägre pris. Alla med flat design, fristående på pelare eller med väggfäste. Modell 1 med 12x12cm stolpar och vridbart lamelltak. Modell 2 med regntätt markistak i horisontell design och smala ben 8x13cm. Kan byggas på med olika sidotillbehör. Modell 3 ett lamelltak med lite smalare ben 13x13cm och har som regel inte plats för både glas och screens mellan stolparna. Modell 4 med innovativt markistak som viks ihop på ovansidan av ramen och 11x11cm stolpar.

NOVA-LINE

Pergolamarkiser för väggmontage med stödben i framkant. Lutande takdesign med moderna linjer utan utstickande detaljer. Modell 1 en lätt och öppen konstruktion med regntät duk men utan hängränna och stuprör. Modell 2 en slimmad och vacker pergolamarkis med flera snygga sidoskydd och spännande tillbehör. Kan monteras horisontellt som rent solskydd. Med lutande montage får man möjlighet till regnskydd.

Pergola w96.jpg
Pergola C198.jpg

CLASSIC-LINE

Klassiska Italienska pergolor i traditionell stil. Modell 1 med vågig dukdesign och tunn stålram i horisontell design. Ej för sidoinklädnad. Modell 2 byggd av trä och modell 3 i klassisk modell men byggd av det mer underhållsfria aluminiumet.

SPACE-LINE

Här är pergolamarkiserna för att skydda riktigt stora terrasser. Både horisontell och lutande design, väggmonterat och med sadeltaksstomme. Material förutom aluminium även stål för att uppnå större spännvidder. Monteras även mellan väggar över innergårdar och liknande.

Pergola C295_edited.jpg

Har du frågor om vårt utbud? Kontakta oss idag, vi hjälper gärna till.

Modellöversikt: Produkter
bottom of page